Američki policajci KRVNIČKI PRETUKLI novinarku i kamermana: “Bili su brutalno nasilni, nisu birali koga udaraju“ (VIDEO) - Volim Podgoricu

Američki policajci KRVNIČKI PRETUKLI novinarku i kamermana: “Bili su brutalno nasilni, nisu birali koga udaraju“ (VIDEO)

U Americi već deseti dan divljaju sukobi na protestima zbog ubistva Džordža Flojda, koji je umro od gušenja za vrijeme hapšenja u Mineapolisu.

Na protestima u sukobima sa policijom ima dosta povrijeđenih demonstranata, ali i novinara koji izvještavaju sa lica mjesta.

Tako su u Vašingtonu ni krivi ni dužni nastradali novinarka Amelija Brejs i kamerman koji rade za jednu australijsku televiziju. Oni su bježali uz demonstrante kada ih je policija zasula gumenim mecima i suzavcem. Dok su se sklanjali, našli su se pribijeni uza zid, dok je policija išla ka njima.

“Vikali smo da smo mi iz medija, ali njih nije bilo briga. Bili su brutalno nasilni i nisu birali koga udaraju… Nismo imali izbora osim da se sklonimo u taj ugao i nadali se da će samo proći pored nas, ali kao što ste vidjeli, nisu”, ispričala je novinarka.

1 komentar

  1. I would like to express my appreciation to you just for bailing me out of this setting. Just after researching through the internet and seeing basics which were not pleasant, I thought my entire life was done. Living minus the solutions to the problems you’ve fixed through your entire short post is a serious case, as well as ones that might have in a wrong way damaged my entire career if I hadn’t come across your web page. The training and kindness in maneuvering every item was very helpful. I am not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a point like this. I can at this point relish my future. Thanks so much for your high quality and result oriented help. I won’t hesitate to suggest your site to any person who requires guide on this subject.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com