ZVICER JE U UKRAJINI IMAO “SIGURNU LUKU”: Nije očekivao da će ga saradnici PRODATI - Volim Podgoricu

ZVICER JE U UKRAJINI IMAO “SIGURNU LUKU”: Nije očekivao da će ga saradnici PRODATI

Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana koji je prošlog utorka teško ranjen u Ukrajini, u tu zemlju je ušao koristeći bosanski pasoš, saznaje “Blic”. Upravo je taj pasoš trebalo da mu garantuje “nevidljivost”, jer u Ukrajini nema nijednog diplomatsko-konzularnog predstavništa Bosne i Hercegovine.

Pripadnici crnogorskih klanova godinama se skrivaju po svijetu od osvete suparnika i od policije, ali obično su za svoja “sigurna gnijezda” birali Atinu, Johanesburg ili Marbelju. Zvicer je pak utočište potražio u Kijevu i to nije bez razloga.

Čak i da ga je policija provjeravala ne bi bilo jednostavno i lako dobili proveru i informaicje o njemu.

Kada je riječ o Kijevu diplomatija gotovo precizno zna za svaku pridošlicu koja je iz njihove države, ali za Zvicera nije imao ko da zna, niti da o njemu brine kao o svom državljaninu. Dakle Zvicera u Kijevu niko nije provjeravao, niti su Ukrajinci imali kome na svojoj teritoriji da se obrate o njemu.

FOTO: FACEBOOK/ UA.KYIVPOLICE / FACEBOOK

Međutim, ta pogodnost može biti i kobna. Kako se sumnja, Zvicer, koji je sve uredio i obezbedio svoju nevidljivost u Kijevu, vjerovatno je “prodat” i to upravo od policajaca sa kojima je bio u kontaktu. Prema nekim navodima, kada su shvatili da mu duguju isuviše novca, koji nemaju da vrate, “najlakše ga je bilo prodati”.

Kako navodi ukrajinski portal “Detective info”, Tamara Zvicer sa Goranom i Majom Zvicer u Ukrajini,  posjeduje kompaniju koja se bavi uslužnim djelatnostima u ugostiteljstvu.

2 komentara

  1. I am typically to running a blog and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your website and keep checking for new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com