Home / Najčitanije / DAČIĆ ODGOVORIO DARMANOVIĆU: Malo je NATO, zovite i OVK i mudžahedine, još fali da se NATO gusle ore na Vračaru

DAČIĆ ODGOVORIO DARMANOVIĆU: Malo je NATO, zovite i OVK i mudžahedine, još fali da se NATO gusle ore na Vračaru

“Izjava crnogorskog ministra spoljnih poslova Srđana Darmanovića o tome da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi, ako bi se procijenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbjednosti Crne Gore od strane Srbije, predstavlja još jedan jasan pokazatelj koliko je crnogorski režim izgubio kompas”, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu ministra spoljih poslova Crne Gore.

DARMANOVIĆ: Ako bi procijenili da je bezbjednost CG ugrožena alarmirali bi NATO

“Da je neko rekao prije trideset godina da će Crna Gora tražiti od NATO da napadne i bombarduje Srbiju, mislili bi da je potpuno poludio. Malo je NATO, očekujem da zovu i OVK i mudžahedine, to su sve istorijski saveznici crnogorskog naroda.

Da je današnja crnogorska vlast bila u vrijeme Njegoša, rekli bi za njega da je ratni zločinac i velikosrpski hegemonista. NATO na guslama, eto i to dočekasmo. Još fali da se to ori na Vračaru.

Što bi rekao kralj Nikola Petrović, naše srpsko srce izdržaće i to, sa NATO-m na Srbe.

Dozovite se pameti, nikakva opasnost vam ne prijeti od Srbije, nego od vas samih i vašeg odnosa prema vašim građanima Srbima i Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori”, naveo je Dačić u saopštenju za medije.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com