TAČNO U 21.13 POGLEDAJE U NEBO I DOBRO SE SPREMITE: Nikad TEŽE pomračenje Mjeseca, a ovom znaku se mjenja sudbina

Večeras tačno u 21.13 čas  dešava se pomračenje Mjeseca u vatrenom znaku Strelca

Pošto će pun Mjesec biti u Strijelcu, pa još i pomračen, to znači da će težnja ka osobođenju i rušenju barijera biti veća nego ikada.

Svako pomračenje Mjeseca i te kako negativno utiče na našu psihu, pa je ovo dan u kojem ćemo imati brige, frustracije i stresove.

Ono što je važno da imamo u vidu, jeste da će pomračenje Mjeseca biti okidač za odluke koje mogu da nam promjene sudbinu.

Kako je Mjesec u Strijelcu, ovaj događaj najteže će podnijeti sami Strelčevi, Blizanci, Ribe i Djevice!

Veoma je važno da zapamtimo da ostanemo suzdržani kako ne bismo donijeli odluke zbog kojih bismo mogli da se kajemo za nekoliko dana.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Najranjivije su osjetljive Ribe, pogotovo jer Mjesec ovoga puta prolazi kroz njihov znak. Pred Ribama su događaji koji će snažno uticati na njihovo emotivno stanje. Biće podložni promjenama raspoloženja, a u noći punog Mjeseca, šta god da su planirale, na kraju će ostati same. Ribe su inače sklone sanjarenju i mašti, a pun Mjesec će ih praktično tjerati da se udalje od stvarnosti.

Sledeći znak koji će snažno osjetiti lunarnu promjenu jeste Bik. Predstavnici ovog znaka takođe su veoma emotivni, ali i veoma podložni tuđim mišljenjima. Oni se pretjerano nerviraju i mnogo brinu, i zbog toga je njihov nervni sistem često oslabljen, a ovaj problem naročito se pogoršava tokom punog Mjeseca. Postaju depresivni i razdražljivi. Za ovaj znak je prilično česta pojava zavisnosti od alkohola, a ovaj astrološki period ih čini posebno podložnim porocima.

Rakovi, sa druge strane, tokom punog Mjeseca mogu da imaju neprijatnih iskustava koja se tiču zdravlja, kao što su kratak dah i srčani problemi. inače hiperaktivne Rakove tokom punog Mjeseca prati drastičan pad energije i depresija.

FOTO: PROFIMEDIA

Na zdravlje pun Mjesec utiče i kada su u pitanju Device. Kod njih je moguće generalno narušavanje zdravlja, a posebno povišen krvni pritisak i problemi s disanjem. Odgovorne Djevice obično pažljivo brinu o svom zdravlju, ali kao izrazoti radoholičari, ovaj znak ne štedi sebe, pa nije ni čudo ako dođe do zdravstvenih problema. Pun Mjesec tome snažno doprinosi.

Jak uticaj će pun Mjesec imati i na Blizance. Ovaj znak je prirodno “podjeljen na dvoje” – danas je jedna osoba, sutra je neko potpuno drugačiji. Raspoloženje im se konstantno mjenja, kao i način razmišljanja. U periodu punog meseca to je naročito opasno. Tokom ove lunarne promjene, Blizanci imaju visok rizik od emocionalne nestabilonsti, koja ih često tera na neke veoma loše i za njih štetne poteze.

Škorpije ne smeju da pozajmljuju novac, Jarčevi će otkriti tajne neprijatelje, patiće od nesanice. Vodilije neće biti baš zadovoljne, ali će promjeniti način na koji gledaju slobodu. Vage će imati problem sa komunikacijom, dok Lavovima prijeti prekid veze, a Strelčevima će ipak biti najteže jer će biti na pragu da donesu odluke koje će im promjeniti život.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close