Objavljen Javni poziv za sufinansiranje članarina djece koja se bave sportom - Volim Podgoricu

Objavljen Javni poziv za sufinansiranje članarina djece koja se bave sportom

Ministarstvo sporta i mladih objavilo je Javni poziv za sufinansiranje bavljenja djece sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova, saopšteno je danas iz tog resora.

Kako se ističe, u skladu sa već donesenom Odlukom, Janovićev resor će finansirati čak do 70 odsto iznosa članarine za djecu rođenu 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. godine, koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović rekao je da je ponosan na inicijativu Ministarstva koje je kroz novi Zakon o sportu uvelo sufinansiranje članarina za djecu koja žele da se bave sportom u sportskim klubovima.

“Kroz navedenu inicijativu ne širimo samo bazu naših sportista i omogućujemo djeci da se u još većoj mjeri bave sportom, već pružamo i pomoć njihovim roditeljima, a ujedno i dajemo podršku sportskim klubovima. Čvrsto vjerujem da je ova plemenita odluka siguran korak ka zdravoj budućnosti naše države”, poručio je Janović.

Tekst Javnog poziva nalazi se na sajtu Ministarstva sporta i mladih: http://www.ms.gov.me/vijesti/226029/Javni-poziv-za.html

2 komentara

  1. Oh my goodness! a great post dude. Thanks Nevertheless My business is experiencing problem with ur rss . Do not know why Unable to sign up to it. Can there be any person finding identical rss issue? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com