OTVARAJU SE GRANICE ZA GRAĐANE SRBIJE: Za samo jedan dan PAO BROJ OBOLJELIH čak 10 puta - Volim Podgoricu

OTVARAJU SE GRANICE ZA GRAĐANE SRBIJE: Za samo jedan dan PAO BROJ OBOLJELIH čak 10 puta

Građani Srbije će, čim crnogorski nadležni organi zvanično registruju novo stanje epidemije, moći da uđu u Crnu Goru bez problema – bez karantina i bez izolacije!

Prema najnovijim zvaničnim podacima iz Srbije danas je broj aktivnih slučajeva korona virusa svega 437, dok je još juče bio 4.489!

Ovaj nevjerovatno brz oporavak registrovao je i globalni sajt worldometers.info koji svakodnevno ažurira podatke o korona virusu u cijelom svijetu.

Koliko juče, bilo je procjena da je biti potrebno još najmanje mjesec dana da broj aktivnih slučajeva u Srbiji padne ispod 25 na 100.000, što je uslov da Crna Gora otvori granice sa Srbijom.

Danas je broj aktivno oboljelih na 100.000 stanovnika u Srbiji svega šest, dok je juče bio 64 na 100.000 stanovnika.

Podsjetimo, juče je izvršni direktor Montenegroerlajnza Vlastimir Ristić i kazao da nacionalna aviokompanija trpi izuzetno veliku štetu zbog zabrane slijetanja na beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Slično je i sa Aerodromima Crne Gore, ali i sa srpskim avioprevoznikom Air Srbija.

Radi ilustracije, na linijama iz Beograda za Tivat i Podgoricu je tokom prošle godine zabilježen ukupan promet od čak 527.518 putnika.

Za 2020. godinu Montenegroerlajnz je planirao povećan broj letova na liniji Tivat Beograd Tivat, na 29 nedjeljno, a Air Srbija čak 36 letova nedjeljno, dakle ukupno čak 65 letova!

Ovo bi bila i druga najfrekventnija linija između dva grada ovog ljeta u Istočnoj Evropi, nakon linije Varšava- Krakov u Poljskoj, i bez premca među redovnim aviolinijama u regionu bivše Jugoslavije.

Nije teško zaključiti koliki je gubitak kompanija Aerodromi Crne Gore i Montenegroerlajnz zbog blokade aviosaobraćaja između dvije države.

Takođe, srpski turisti su tradicionalno među najbronijima u Crnoj Gori, a zabranom ulaska u Crnu Goru, kompletna turistička privreda trpi ogromnu štetu.

V.M.

PROČITAJTE I OVO:

CG AVIONI I DALJE PARKIRANI, AERODROMI OTVORENI ALI PRAZNI: Bez letova za Srbiju ugrožen OPSTANAK Montenegroerlajnza

ORLANDIĆ: Prvi avioni stižu u CG 9. juna, Montenegroerlajnz leti od 12. juna

MA PODIŽE AVIONE 12. JUNA: Evo koje letove planiraju do kraja mjeseca

2 komentara

  1. nebih dozvolio slijetanju avio ME sve dok ne izmire obaveze ranijih dugovanja prema firmi kontroli leta. Kad su srbi mrski, naka vam je i Beogradska avio pista N.T. mrska (tante za tante),

  2. Thank you for any other informative blog. The place else could I get that kind of info written in such a perfect way? I’ve a project that I am just now operating on, and I’ve been at the look out for such info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com