PODGORICA: Gornja Gorica će uskoro dobiti bulevar vrijednosti 5 miliona eura - Volim Podgoricu

PODGORICA: Gornja Gorica će uskoro dobiti bulevar vrijednosti 5 miliona eura

Uprava za saobraćaj raspisala je  tender za rekonstrukciju dionice magistralnog puta Podgorica – Nikšić, vrijednosti  5 miliona eura, čime će i Gornja Gorica uskoro dobiti saobraćajnicu bulevarskog tipa.

“Riječ je zajedničkom projektu Glavnog grada i Uprave za saobraćaj, a odnosi se na izgradnju prve faze bulevara od raskrsnice (kružnog toka) Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, u dužini od 1,7 kilometara. Ponude se mogu predati radnim danima od 08 do 14 sati, zaključno sa danom 17.07.2020.godine do 09.00 sati i to neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ul. IV proleterske br.19 Podgorica,  ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresu Uprava za saobraćaj, ul. IV proleterske br.19, 81000 Podgorica”, saopšteno je iz Pg biroa.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača, održaće se 17.07.2020.  u 09.15 sati u prostorijama Uprave za saobraćaj, II sprat, kancelarija broj II-4.

Radovi na ovoj saobraćajnici će trajati 240 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

1 komentar

  1. I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next! xrumer

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com