HUMANITARNI KARAVAN MERIDIANA: Zajedništvo je jedina snaga koja nam može pomoći! (FOTO) - Volim Podgoricu

HUMANITARNI KARAVAN MERIDIANA: Zajedništvo je jedina snaga koja nam može pomoći! (FOTO)

Pandemija COVID-19 nas je stavila u tešku finansijsku situaciju. Pomoć je tražena sa svih strana, a pozivima su se odazvali samo društveno odgovorni među kojima je kompanija Meridian

Kompanija Meridian jedna je od najvećih svjetskih kompanija igara na sreću. Uspješno posluju u preko 30 svjetskih zemalja, a svoj najveći uticaj ima na Balkanu. Uz sve te vrline poznata je kao kompanija koja je uvijek u prvi plan stavljala društvenu odvornost i solidarnost. Tako je bilo i ovaj put. 

U akciju donacija paketa pomoći najugroženijem stanovništvu Crne Gore krenuli su 6. aprila. U saradnji sa Crvenim Krstom pakete su uručeni u većini opština. Ovaj humani put krenuo je preko Budve, Nikšića, Berana pa zatim Herceg Novog, Žabljaka do Danilovgrada. U paketima su se nalazili hrana i osnovne stvari za ličnu higijenu.

U međuvremenu dok su pakete pomoći dijelili po opštinama, menadžment firme Meridian je donio odluku da bebama rođenim 19. aprila na poklon da vaučer od 50€ za trgovinu u Kids Land butiku.

 “Oni su naše najveće blago i njima treba najveća pomoć. Ovo je naš mali doprinos, a nadamo se i najbolji način da ih upoznamo sa ovim divnim svijetom!” – poručili su iz kompanije.

Meridian kompanija je dala novčani doprinos Nacionalnom koordinacionalnom tijelu za nabavku potrebne medicinske opreme za zaštitu zdravstvenih radnika. Iz kompanije su poručili da im duguju veliku zahvalnost za njihovu borbu i žrtvovanje protiv ovog nevidljivog neprijatelja pa su iz tih razloga poklonili najsavremeniji EKG aparat odeljenju za kardiologiju Kliničko-bolničkog centa u Podgorici

Ovim sjajnim gestovima kompanija Meridian je podstakla ostale kompanije da se pridržavaju društvene odgovornosti pa su tako svi zajedničkim snagama pomogli da se prebrodi ova teška situacija.

 

203 komentara

  1. Meridian me bas iznenadio sa svim stvarima koje je uradio do sada!Sve pohvale za vas

  2. Najbolji u svome poslu igram kod njih godinama a tek posle svega sto vidim da rade ne bih ih zamjenio para tih nema;-)Veliko bravo za sve vas

  3. Evo kako se sve to radi kada neko hoce I moze…vise mi se zena ne buni sto kockam kod vas:-)cak naprotiv kad hocu da uplatim kaze uplaticu ti ja to u Meridian

  4. Meridian je stvarno jedan od rijetkih koji su ovako humani pored ove cele situacije stvarno svaka cast

    1. Ne veliki,nego ovo je ljudski i korektno sa njihove strane. Nerealno je da niko drugi nije dao nikakav doprinos,a oni su uradili to na vise polja. Respect!

  5. Vala jeste najbolji,jes da ne igram a pocecu kod vas…koji god sam portal usao vidim vi samo djelite…pomažete….?

  6. Sve pohvale za kompaniju Meridian i njihove zaposlene. Pokazali su ko je broj 1 u svemu.

  7. Ovaj aparat je jako vrijedan i biće od velikog značaja , stvarno sjajna akcija

  8. Sve je značilo od ekg aparata ,paketa pa i pokloni za bebe , svaka čast na ovome

  9. Vi bukvalno mislite na sve. I na nas igrace i na sve ostale ljude u CG. Veliko hvala

  10. A ostale kladionice ne da nisu nista donirale, nego ni plate radnicima nisu davali. Svaka cast

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com