Novak Đoković i definitivno ne dolazi u Crnu Goru? - Volim Podgoricu

Novak Đoković i definitivno ne dolazi u Crnu Goru?

Zadar je spreman da ugosti učesnike teniskog karavana “Adria tour” i najboljeg igrača svijeta, a, gotovo je izvjesno, da se sjajna manifestacija neće održati u Crnoj Gori.

Novak Đoković i njegov organizacioni tim planirao je da se 27. i 28. juna u Crnoj Gori održi treći turnir, nakon beogradskog i zadarskog.

Petar Mirić iz organizacionog odbora turnira u Zadru, koji je na programu narednog vikenda, čuo je da je Crna Gora – otkazana.

„U Zadar dolazi najbolji svjetski teniser koji će se uz pratnju naših najboljih igrača predstaviti zadarskoj publici. Ovaj ‘Adria tour’ je ideja Novaka Đokovića. Beograd, Banjaluka, Zadar i Crna Gora, gdje je turnir, ipak, koliko mogu da čujem, otkazan”, kazao je Mirić.

Zadar i hrvatska publika sa ushićenjem očekuje mečeve Đokovića, Čilića, Ćorića…

“Napominjem da Đoković igra samo na velikim turnirima i gotovo ga je nemoguće vidjeti uživo negdje drugdje. Malo gradova sa tim može da se podiči i zato posjeta mora da bude velika. Pozivam sve da dođu da pozdrave Đokovića i da na djelu vide majstorije velikana teniskog sporta“, zaključio je Mirić.

“Adria tour” je počeo juče u Beogradu, a pored Đokovića od svjetskih asova, igraju Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

Juče je objavljeno da će se u Banjaluci održati turnir 3. i 4. jula.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com