PONOVO KREĆU LITIJE: Podgorica, Bar, Nikšić, Budva, Kotor, Danilovgrad, Žabljak, Plužine - Volim Podgoricu

PONOVO KREĆU LITIJE: Podgorica, Bar, Nikšić, Budva, Kotor, Danilovgrad, Žabljak, Plužine

Mitropolija crnogorsko primorska u nedjelju ponovo počinje sa litijama u znak protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti.
“U skladu sa odlukom Episkopskom savjeta Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori da se od Nedjelje Svih svetih, 14. juna, nastave molitvene litije, kao vid protesta protiv nepravde oličene u donošenju diskriminatorskog Zakona o slobodi vjeroispovjesti, litije će se održati u svim gradovima gdje su na vrijeme prijavljene. Tamo gdje nijesu na vrijeme prijavljene i gdje, samim tim, nijesu dobile odobrenje policije, služiće se samo molebni u hramu. Litije će se održavati uz poštovanje mjera NKT-a”, saopšteno je iz MItropolije.

Litije će se u nedjelju održati u Podgorici, Baru, Nikšiću, Budvi, Danilovgradu, Kotoru, Žabljaku, Plužinama

Uprava policije je zabranila održavanje litije koja je bila planirane za sjutra u Bijelom Polju jer nije blagovremeno prijavljena.

 

V.M.

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Truly rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. Your notion is outstanding; ab muscles an element that there are not enough persons are speaking intelligently about. I’m happy i always found this at my search for something relating to this.

  2. Photograph classified ads are generally graphical ads. click here In contrast to traditional hysterical classified ads, image adverts are aiimed at the right audience, just as word advertisings. A new founder that has a mixture off graphic adverts in addition to text classified ads has a more significant earnings producing possibilities.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com