Odobreno izručenje osumnjičenog za ubistvo Lenca, čeka se potpis ministra - Volim Podgoricu

Odobreno izručenje osumnjičenog za ubistvo Lenca, čeka se potpis ministra

“Obavještavamo Vas da je postupak po molbi Ministarstva pravde Crne Gore za izručenje Mršić Nikole još uvijek u toku pred nadležnim organima Republike Srbije”, kazala je za Dan samostalna savjetnica, portparolka Ministarstva pravde iz kabineta ministra Maja Lutovac.

Za Kotoraninom je bila raspisana međunarodna potjernica jer je osumnjičen za ubistvo fudbalera iz Kotora Gorana Lenca, kao i za pokušaj ubistva Milana Jovićevića. Takođe, tereti se i za stvaranje kriminalne organizacije.

Nikola Mršić se potraživao na međunarodnom planu zbog teških krivičnih djela te su službenici Sektora kriminalističke policije protiv njega sprovodili istragu ciljanog traganja u saradnji sa više država.

Mršić se sumnjiči da je 16. septembra 2017. u Kotoru ubistvo Gorana Lenca i pokušao da ubije Milana Jovićevića.

On je 2016. godine privođen u okviru istrage o ubistvu Podgoričanina Srđana Vlahovića. Njega su takođe 2016. povezivali i sa podmetanjem požara u kotorskoj diskoteci Maximus.

Nikola Mršić je bio menadžer u lokalu Moka u Starom gradu u Kotoru, čiji su zakupci bila braća Igor i Jovica Vukotić, koji slove za vođe škaljarskog klana.

(Dan)

1 komentar

  1. Hi, Neat post. There’s an issue along with your website in internet explorer, might test this? IE nonetheless is the market chief and a good component of other people will leave out your excellent writing because of this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com