TRAGEDIJA: Poznata doktorka izvršila samoubistvo, a njena poruka na Fejsbuk profilu ostavila sve u čudu - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Poznata doktorka izvršila samoubistvo, a njena poruka na Fejsbuk profilu ostavila sve u čudu

Beogradska doktorka i plastični hirurg V. S. A. pronađena je danas sa ranama od noža u luksuznom stanu na Vračaru, prema dosadašnjim navodima, doktorka je izvršila samoubistvo. javljaju Kurir.rs i Telegref.rs.

Njena posljednja objava na Fejsbuku čini njenu odluku da digne ruku na sebe još čudnijom i nevjerovatnijom.

“Treba da se sjetimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vjetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiljade ljudi prije nas susrelo sa istom sudbinom i preživjelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch – i to će proći ” napisala je na svom Fejsbuk profilu.

 

Objava je postavljena usred vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa u zemlji, 8. aprila.

 

Mjesec dana potom, oglasila se fotografijom i kratkom porukom.

FOTO: printscreen/ facebook

“Neka su nam se kafane otvorile! Živjeli!”, napisala je uz fotgorafiju na kojoj pozira sa maskom pod bradom, nasmijana i sa čašicom u ruci.

Tijelo doktorke pronašli su suprug i sin. Vidjevši da se predugo zadržala u kupatilu i da se ne odaziva, razvalili su vrata kupatila i zatekli jeziv prizor. Inače suprug V. S. A. je bivšeg člana UO Partizana.  Hitna pomoć je 45 minuta pokušavala da reanimira 50-godišnju ženu, ali bez uspjeha.

Pored tijela pronađen je nož sa sječivom dugim preko 20 centimetara. Na grudima žene, u visini srca, bile su vidljive dvije ubodne rane. Policija je obavila uviđaj na licu mjesta, a tijelo je odnijeto na obdukciju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com