BUDVANSKI DF: Bato Carević je noćna mora DPS-a - Volim Podgoricu

BUDVANSKI DF: Bato Carević je noćna mora DPS-a

“Partijska piskarala DPS ovih dana pokazuju ogromnu dozu arogancije i manjak stida. Doduše pokazuju i da ih je strah od samo jednog čovjeka kojeg pokušavaju diskreditovati na sve načine – Marka Bata Carevića nazivajući ga ”Njegoš iz Budve”. Partijska piskarala misle da se zamjenom teza preko noći može zaboraviti njihov stranački ideolog sa nadimkom ”Filozof iz Grblja” koji se nalazi u Beogradu i trenutno je nedostupan organima gonjenja koje kontroliše takođe partijska batina DPS”, saopštili su iz budvanskog DF-a.

DF je reagovao na saopštenje DPS-a u kojem tvrde da su jučerašnji protesti definitivno potvrdili da su litije politički kojim upravlja DF.

Kako dodaju u “državi koju ste beatifikovali, postoji samo jedan fašizam – vaš”.

“I šta god uradili vi to ne možete zamaskirati. Fašizam je kada proganjate i hapsite političke neistomišljenike, kada se partija poistovjeti sa državom, kada pendrecima i dugim cijevima disciplinujete građane, bagerima idete na crkve i manastire, kada u mrklom mraku pod policijskom opasdom i okupacijom usvajate protivustavni zakon kojim rušite Srpsku Pravoslavnu Crkvu i kada političkom korupcijom prekrajate izbornu volju. Za razliku od vas, koji se koristite istorijskim falsifikatima, mi se ponosimo Njegošem – i ako mislite da nekoga možete uvrijediti poređenjem sa najslavnijim misliocem kojeg je Crna Gora imala – onda to više govori o vama, vašem nedoraslom poimanju istorije i Crne Gore”, ističu u DF.

Drago im je, kako kažu, da je DPS- u Marko Carević postao noćna mora.

“Jer jer ni jedno saopštenje u posljednjih sedam dana ne možete sročiti a da ga ne spomenete, i obećavamo potrudićemo se da tako i ostane. I naravno da ćemo kao slobodni građani prisustvovati svakoj litiji koju organizuje naša Srpska Pravoslavna Crkva. Naglašavamo ovo slobodni, jer je to pojam koji vi okovani retrogradnom sviješću i mračni koliko ljudska duša može biti, uvaljani u blato politike koja u kontinuitetu 30 godina razara biće Crne Gore, teško možete razumjeti.Umjesto da se bavite litijama – bavite se onim za šta članove vaše stranke, a koji sjede u Vladi Crne Gore, građani plaćaju – ekonomskim kolapsom do kojeg ste nas doveli pljačkaškim privatizacijama, promašenim investicijama, kineskim kreditima i opštim lopovlukom po kojem ste prepoznati.I da zaključimo, čega se pristojan svijet stidi – time se DPS ponosi”, zaključuje se u saopštenju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com