“MILO ME POSLAO NA DUBROVNIK, IZGUBIO SAM OKO” Ratni veteran pozvao policajce da “ne ginu za Đukanovića” (VIDEO) - Volim Podgoricu

“MILO ME POSLAO NA DUBROVNIK, IZGUBIO SAM OKO” Ratni veteran pozvao policajce da “ne ginu za Đukanovića” (VIDEO)

Ratni vetaran iz Budve Budve Branko Vujičić pozvao je pripadnike policije koji su u kordonu stajali ispred prostorija stanice policije da skinu opremu i uniformu.

Vujičić je invalida rata koji je izgubio oko na Dubrovačkom ratištu i koji, kako kaže, i danas sanja mrtve drugove i borce, a kojem je država “dala” 70e penzije.

“Ja sam Branko Vujičić i invalid sam onog tamo rata. Tamo, na dubrovačko ratište, poslao me je Milo Đukanović, Filip Vujanović i ostali. Ostao sam bez oka tamo. Ti si mlad, ne dozvoli da gineš. Nemam oko, imam geler u glavi. Moje dijete i tvoje će da pogine ako krenete dalje da radite to što da radite. Ućemo u rat, a rat će zapaliti sve. I tebe i mene. Skinite to. Moraju da znaju, nisu bili u ratu, a granata, metak, bomba ne bira koga će da ubije. Ne dajte se”, kazao je Vujičić  u svom emotivnom obraćanju polcajcima u Budvi.

Upravna inspekcija u utorak veče je došla je u prostorije Opštine Budva, zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, u namjeri da ih uvede kao nove funkcionere, ali opštinska vlast nije dozvolila pristup.

Nakon što nisu u tome uspjeli, policija je rano jutros opkolila zgradu Opštine Budva i uhapsila opštinske funkcionere, nakon čega ih je pustila.

Trenutno je u kotorkom Osnovnom tužilaštvu sin gradonačelnika Marka Bata Carevića, koji je zadržan jer je “napao službeno lice”..

V.R.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com