I JUTROS DRAMATIČNO U BUDVI: Carević ušao u zgradu, građani pokušali da probiju POLICIJSKI KORDON (VIDEO) - Volim Podgoricu

I JUTROS DRAMATIČNO U BUDVI: Carević ušao u zgradu, građani pokušali da probiju POLICIJSKI KORDON (VIDEO)

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević ušao je jutros u zgradu Opštine Budva, kao što je najavio sinoć.

On je u kancelariji zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu proglasila za vršioca dužnosti predsednika Opštine.

Zgrada Opštine je u haosu, svuda je otpad, a zaposleni polako ulaze.

U kabinetu su i šef Nikola Jovanović, sekretar za investicije Mladen Mikijelj.

U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i predsjednik SO Budva Krsto Radović. On je poručio da je Opština oslobođena. Radović je krenuo na sastanak.

Prije ulaska Carevića i Radovića izbile su tenzije ispred zgrade Opštine pošto je Bulatović na poziv Mijomira Pejovića (Demokrate) izašao ispred zgrade Opštine. Tada je  nastalo komešanje. Privatno obezbjeđenje nasrnulo je na odbornika Demokratskog fronta Đorđija Vujovića. On je prozvao Dragana Purka Ivančevića da je angažovao obezbjeđenje.

Nakon što su Vujović i Pejović izgurani iz zgrade od obezbeđenja, građani su pokušali da probiju policijski kordon, ali poslije komešanja, odbornici du smirili masu.

Foto RTV Budva

Prava drama se odvijala juče juče u Budvi. Nakon hapšenja čelnika SO Budva narod se okupio ispred Centra bezbjednosti skandirajući i zahtijevajući njihovo oslobađanje.

Nekoliko sati nakon brutalnog privođenja, gradonačelnik Budve Marko Carević, predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović i ostali funkcioneri pušteni su na slobodu.

Sinoć su e građani okupili i u Kotoru gdje je u Osnovnom tužilaštvu određeno zaržavanje do 72 sata sinu Marka Carevića, Milanu, koji se tereti za napad na službeno lice.

V.M.

PROČITAJTE I OVO

POLICIJA: Sveštenstvo i “Varvari” pravili haos u Budvi; SAVJET: Policija prekoračila ovlaštenja

MILANU CAREVIĆU PRITVOR DO 72 SATA: U Budvi građani protestuju ispred zgrade Opštine

Policija prekoračila ovlašćenja prilikom hapšenja Mikijelja

VP/Vijesti

1 komentar

  1. Jadno i bijedno sta rade Srbi.Ovo se jos nije gledalo da ne daju fotelje po cijenu svega .Pravo lice pokazuju to je dobro .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com