TRANSPORTOVAN U KLINIČKI CENTAR: Cetinjanin pozitivan na Covid 19 moli sugrađane da ne šire lažne informacije i paniku - Volim Podgoricu

TRANSPORTOVAN U KLINIČKI CENTAR: Cetinjanin pozitivan na Covid 19 moli sugrađane da ne šire lažne informacije i paniku

Cetinjanin Milan Kaluđerović kojem je juče ustanovljen Covid – 19 transportovan je u Klinički centar Crne Gore zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, piše Cetinjski list.

On je u izjavi za Cetinjski list kazao da se uprkos tome osjeća dobro, te da po preporuci ljekara mora ostati na bolničkom liječenju naredna dva dana.

“Bez obzira na sve, osjćam se dobro, nemam temperaturu, ali imam jake glavobolje, bol u očnim jabučicama, fisak kroz uho, bol u leđima, što je prema riječima doktora neurološki problem zbog kojeg u naredna dva dana moram ostati na posmatranju. Takođe, želim da obavijestim javnost da su mojoj ćerkici, članovima porodice i svima koji su bili u konaktu sa mnom jutros uzeti brisevi u 11 sati, i da će rezultati testiranja biti poznati sjutra do 15 časova. Ovim putem bih apelovao da se ne širi panika među sugrađanima i lažne informacije, kako zbog roditelja čija djeca idu u vrtić sa mojom kćerkom, koja je dobila afte prošle sedmice i zbog toga nije ni išla u vrtić”, kazao je Kaluđerović.

Podsjetimo, nakon danas obrađena 142 uzorka utvrđeno je da su četiri pozitivna na koronavirus, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Novooboljeli su iz Budve, Berana po jedno i dvoje iz  Podgorice. Time se broj oboljelih u Crnoj Gori povećao na 13.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com