UHAPŠEN PODGORIČANIN: Švercovao heroin i marihuanu - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Švercovao heroin i marihuanu

Službenici Sektora kriminalističke policije i Centra bezbjednosti Podgorica su u zajedničkoj aktivnosti pronašli veću količinu heroina.

“Jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopštili su iz Uprave policije.

Podgorička policija je saopštila, da je postupajući na osnovu operativne informacije Sektora kriminalističke policije, u ulici Miloja Pavlovića kontrolisala N.B. (36) kod kojeg je pronašla i oduzela nekoliko pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin, manju količinu marihuane i novac u iznosu od 615 eura.

“Nakon pregleda lica od strane službenika iniciran je zahtjev za pretres stana N.B.  nadležnom tužiocu. Dobijanjem naredbe od strane sudije za istragu Višeg suda, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija gdje su pronađena i oduzeta četiri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin težine oko 418 grama, četiri pakovanja sa sadržajem manje količine marihuane, vaga za precizno mjerenje i mikser za miješanje sa tragovima heroina”, zaključuje se u saopštenju.

Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 421 gram heroina.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com