KORONA NA “ADRIA TURU”: Novak i svi članovi tima se testiraju (FOTO) - Volim Podgoricu

KORONA NA “ADRIA TURU”: Novak i svi članovi tima se testiraju (FOTO)

Posle priznanja bugarskog tenisera Grigora Dimitrova da je pozitivan na virus korona i ostali učesnici teniskog turnira „Adrija tur“ u Zadru, među kojima je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković, testiraće se na kovid 19.

Novak Đoković, trebalo je da u nedjelju uveče igra finale sa Andrejom Rubljovim, ali će, kako saznaje Blic, biti testirani i svi ostali članovi Noletovog tima.

“Ovo je veliki šok i nesreća, nakon što je sve išlo tako dobro. Konsultovali smo se sa svim zdravstvenim institucijama i hrvatskom Vladom, slijedili smo njihova uputstva i morali smo da otkažemo finalni meč, zbog svih ovih divnih ljudi i onih koji su bili u kontaktu s Grigorom proteklih dana”, izjavio je Goran Ivanišević, direktor zadarskog turnira.

Direktor “Adria Toura” Đorđe Đoković nije potvrdio da će biti otkazan turnir u Banjaluci, koji je zakazan za 3. i 4. jul, meč Novak Đoković – Damir Džumhur u Sarajevu, već je rekao da će se ponašati u skladu s preporukama mjerodavnih tijela.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov saopštio je večeras da je pozitivan na virus korona.

„Pozdrav svima. Želim da vam saopštim da sam pozitivan na koronavirus. Želim da vam kažem da će se svi koji su bili u kontaktu sa mnom testirati i preduzeti sve potrebne mjere. Žao mi je ako sam izazvao nešto loše ili zarazio nekog“, napisao je Dimitrov na Instagramu.

Dimitrov je dodao da je sada kod kuće, da se odmara i oporavlja.

„Hvala vam na podršci i molim vas ostanite bezbjedni“, naveo je Dimitrov.

Bugarin se u subotu povukao sa regionalnog „Adrija tura“ u Zadru, a prošle nedjelje bio igrao je na beogradskom izdanju turnira.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com