ĐOKOVIĆ TESTIRAN NA KORONAVIRUS: Evo kada stižu rezultati - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ TESTIRAN NA KORONAVIRUS: Evo kada stižu rezultati

Najbolji srpski teniser Novak Đoković testiran je na koronavirus odmah po povratku iz Zadra, zajedno sa svojom porodicom, i rezultate će dobiti u utorak, potvrđeno je iz njegovog PR tima.

Đoković je testiran pošto se koronavirus pojavio među teniserima na Adrija turu. Novak će se posle dobijanja rezultata obratiti javnosti.

Podsjetimo, dan ranije u Zadru su sprovedena testiranja svih koji su bili u bliskom kontaktu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim koji je prvi zaraženi na Adrija Turu.

“Od 22 osobe koje su se sinoć testirale u Zavodu za javno zdravlje u Zadru, 19 je negativno, a troje pozitivno. Kristijan Groh trener Grigora Dimitrova, kondicioni trener Marko Paniki je pozitivan i Borna Ćorić”, saopšteno je iz organizacije “Adria Tour”.

Među testiranima su i Đorđe Đoković, Goran Đoković, Miljan Amanović i Goran Ivanišević. Svi oni su negativni na COVID-19.

Podsjetimo, prvi reket svijeta Novak Đoković nije želio da se testira u Zadru, on je odlučio da se odmah vrati u Beograd i tamo kontaktira nadležnog epidemiologa kako bi preduzeo određene mjere.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com