GLUMICA JELENA ČEKA SINA SA 9 GODINA MLAĐIM MOMČILOM OTAŠEVIĆEM, A SADA SE RASTAJU: Nemamo siguran hleb u rukama - Volim Podgoricu

GLUMICA JELENA ČEKA SINA SA 9 GODINA MLAĐIM MOMČILOM OTAŠEVIĆEM, A SADA SE RASTAJU: Nemamo siguran hleb u rukama

Jelena je ušla u drugo tromjesečje, a kako kaže, nju i Momčila trudnoća je iznenadila.

– Imali smo to u nekoj perspektivi, ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se. Iznenadilo nas je, jer smo u tom periodu čak bili razdvojeni. Jedino je važno da je beba zdrava i da zdrava dođe na ovaj svet – rekla je glumica za hrvatsku “Novu TV”.

Jelena iz prvog braka ima ćerku Lotu, sa Momčilom je potom dobila naslednicu Mašu, a sada čekaju dječaka.

– Drago nam je da je dječak, jer imamo već dvije djevojčice. Trudnoća mi je sada drugačija u tom smislu da imam jače mučnine nego u prve dvije trudnoće – rekla je ona.

Glumački par, koji živi u Zagrebu, u narednom periodu biće razdvojen neko vrijeme, budući da Momčilo zbog poslovnih obaveza i snimanja novih projekata dolazi u Beograd.

– Opet ću biti sama. Ali dobro, sad smo nahranili dušu u karantinu, a kad je neko slobodan umjetnik kao Moma jako je dobro i važno da posao krene. Slobodnim umjetnicima je stvarno teško. To su ljudi koji izrazito mnogo rade, imaju jako teške uslove rada, nemaju siguran hleb u rukama, već zavise od dobre volje poslodavaca – iskrena je bila Jelena.

Njena i Momčilova ćerka Maša uskoro će napuniti dvije godine, a ovim povodom planiraju da okupe porodicu u Otaševićevom rodnom Cetinju.

– Maša uskoro slavi drugi rođendan i slavićemo ga nadam se svi zajedno na Cetinju – istakla je Jelena Perčin za pomenuti hrvatski medij.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com