OTKAZAN NASTAVAK ADRIA TURA: Neće se igrati u Banjaluci i Sarajevu - Volim Podgoricu

OTKAZAN NASTAVAK ADRIA TURA: Neće se igrati u Banjaluci i Sarajevu

Nakon što je Novak Đoković potvrdio da je pozitivan na koronavirus, otkazan je nastavak Adria Tura, piše CdM.

Turnir koji je trebalo da se igra u Banjaluci 3. i 4. jula, neće se igrati u tom gradu, kao ni egzibicioni meč zakazan za dan kasnije između Đokovića i Damira Džumhura u Sarajevu.

“Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave” izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

Adria Tur započeo je u Beogradu 13. i 14. juna, potom se igrao u Zadru prošlog vikenda, gdje je prekinut pred finale, kada je stigla informacija da je pozitvan na koronavirus Grigor Dimitrov.

Poslije testiranja pozitivan nalaz na covid 19 imali su i Borna Ćorić i Viktor Troicki, kao i kondicioni treneri Đokovića i Dimitrova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com