PODGORICA: Puštena u rad renovirana i opremljena multimedijalna sala na Medicinskom fakultetu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Puštena u rad renovirana i opremljena multimedijalna sala na Medicinskom fakultetu

Danas je svečano puštena u rad renovirana i opremljena multimedijalna sala na Institutu za morfološku grupu predmeta na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

Studenti će biti u mogućnosti  da interaktivno, uz pomoć najsavremenije tehnike za učenje usvajaju nova znanja. Predavanja i učenje  gradiva iz predmeta Anatomija, Histologija, Patologija i Sudska medicina biće olakšana uz mogućnost interaktivne organizacije nastave.

Renoviranje je obuhvatilo parketne radove, zidne radove, prilagođavanje instalacije za tehničku podršku, kao i brendiranje prostorija.

Sala je opremljena multimedijalnom tablom, projektorom, kamerom, personalnim računarom, 10 monitora, audio sistemom ozvučenja, uz 10 kancelarijskih  stolova i 20 stolica.

Renoviranje sale i opremu je omogućila kompanija Hoffmann-La Roche Crna Gora donacijom vrijednom 11.102 eura.

Kompanija Hoffmann-La Roche Crna Gora je pokuzala društvenu odgovornost omogućivši studentima Medicinskog fakulteta kvalitetnije uslove za učenje.

Poseban osjećaj poštovanja i zahvalnosti upućen je dr Milošu Ičeviću, direktoru Hoffmann-La Roche Crna Gora i dr Suadu Šabanoviću, specijalisti za proizvode i stratešku analizu koji su svoja znanja stekli upravo na Medicinskom fakultetu UCG u Podgorici, i ovim činom su pokazali emotivnu i ljudsku profesionalnu bliskost sa matičnim fakultetom.

Dekan Medicinkog fakulteta u Podgorici prof. dr Miodrag Radunović uz prigodne riječi uručio je zahvalnice kompaniji Hoffmann – La Roche, dr Milošu Ičeviću i dr Suadu Šabanoviću.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com