SRĐAN ĐOKOVIĆ: Dimitrov nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici - Volim Podgoricu

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Dimitrov nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, smatra da je Grigor Dimitrov svojim ponašanjem nanio veliku štetu Srbiji i Hrvatskoj.

Bugarin se povukao sa Adria tura nakon prvog meča na turniru u Zadru, da bi dan kasnije u Monaku, pola sata uoči finala, na društvenim mrežama razglasio da je pozitivan na virus korona.

“Zašto se to dogodilo? Zato što je čovjek vjerovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mjestu… Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi… Nanio je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji”, rekao je Srđan Đoković za RTL.

Pored Dimitrova, inficirani su Borna Ćorić, Viktor Troicki i sam Novak Đoković.

“Nikome nije dobro, pa ni njemu… Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne osjeća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo”, istakao je on.

On je dodao da se nada da će najbolji teniseri u budućnosti ponovo doći u Zadar.

“Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti da, kada bude neko normalno vrijeme i kad ne budemo imali ovakve strahove, ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar”, zaključio je Novakov otac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com