NA MEDICINSKOM FAKULTETU: Renovirana i opremljena multimedijalna sala - Volim Podgoricu

NA MEDICINSKOM FAKULTETU: Renovirana i opremljena multimedijalna sala

Na Institutu za morfološku grupu predmeta Medicinskog fakulteta u Podgorici juče je otvorena renovirana i opremljena multimedijalna sala, za čiju obnovu je novac obezbijedila kompanija Hoffmann-La Roche Crna Gora.

Studenti će, kako ističu na Fakultetu, u ovoj sali, biti u mogućnosti da interaktivno, uz pomoć najsavremenije tehnike za učenje usvajaju nova znanja. Predavanja i učenje gradiva iz predmeta Anatomija, Histologija, Patologija i Sudska medicina biće olakšana uz mogućnost interaktivne organizacije nastave.

“Renoviranje je obuhvatilo zamjenu podova, zidne radove, prilagođavanje instalacije za tehničku podršku, kao i brendiranje prostorija. Sala je opremljena multimedijalnom tablom, projektorom, kamerom, personalnim računarom, 10 monitora, audio sistemom ozvučenja, uz 10 kancelarijskih stolova i 20 stolica. Renoviranje sale i opremu obezbijedila je kompanija Hoffmann-La Roche Crna Gora donacijom vrijednom 11.102 eura i na taj način pokuzala društvenu odgovornost, omogućivši studentima Medicinskog fakulteta kvalitetnije uslove za učenje”, ističe se u saopštenju.

Dekan Medicinkog fakulteta u Podgorici prof. dr Miodrag Radunović uručio je zahvalnice kompaniji Hoffmann – La Roche, dr Milošu Ičeviću, direktoru Hoffmann-La Roche Crna Gora i dr Suadu Šabanoviću, specijalisti za proizvode i stratešku analizu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com