BOGDANOVIĆ: Čavor pretvorio Odbor za odbranu i bezbjednost u odbor za odbranu DPS režima od građana - Volim Podgoricu

BOGDANOVIĆ: Čavor pretvorio Odbor za odbranu i bezbjednost u odbor za odbranu DPS režima od građana

Odbor za odbranu i bezbjednost Skupštine Crne Gore, od strane Branka Čavora i formalno pretvoren u odbor za odbranu DPS režima od građana, kazao je generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović.

Čavor je, kako kaže, po direktnom nalogu Lazovića i Markovića, izrekao bestidne laži koje nemaju nikakvog uporišta u stvarnosti.

“Pozivamo gospodina Čavora da javnosti dostavi i jedan jedini dokaz za tvrdnje koje drsko i očito instruisano saopštava na račun Demokratske Crne Gore. U pitanju je dakle, klasična hiperprodukcija laži sa ciljem rehabilitacije brutalnosti službenika policije”, kaže se u saopštenju. “Za razliku od vas koji iznosite neistine jer nemate ni jednog dokaza, Demokrate su svaku vašu laž, konstrukciju i podmetačinu raskrinkale i demaskirale”, kaže se u saopštenju.

On dodaje da je cijela Evropa je vidjela mučki napad sa leđa na poslanika i funkcionere Demokrata u Nikšiću koji su mirno i dostojanstveno stajali.

“Ko je tu napadač, a ko napadnuti? Cijela Evora je vidjela kako Uprava policije ispaljuje projektil sa suzavcem na djecu. Da nisu možda djeca napadači? Cijela Evropa je vidjela brutalno prebijanje ljekara, uglednog građanina i predsjednika OO Demokrata Nikšić od strane huligana. Svi građani Crne Gore su gospodine Čavor vidjeli jedno, a vi ste vidjeli drugo, jer vi ne gledate svojim, već očima šefova režima i vidite samo ono što oni žele da vide”, poručio je Bogdanović. On je poručio i da su providni pokušaji da “nas svrstavate u tabore prema sopstvenim željama i da nas izjednačavate sa onima od kojih kupujete odbornike, kako bi u vašim redovima pojačali nacionalni naboj. Okanite se takvih pokušaja, jer Demokrate nećete zatvarati ni u kakve torove ograđene prema vašim političkim kalkulacijama i šovinističkim namjerama, na kojima je i nastala vaša Partija”.

On dodaje da niti jedan funkcioner, državni ili lokalni, niti jedan poslanik ili odbornik, sekretar, direktor, predsjednik ili potpredsjednik iz redova Demokrata nije uputio niti jednu jedinu ružnu riječ bilo kome.

“Treba da svima u Crnoj Gori služi za primjer ponašanje, dostojanstveno, pristojno i gospodstveno držanje Dragana Krapovića koji je u teškoj situaciji udara režima na građane i uzurpacije lokalne vlasti pozivao na mir i strpljenje. Koji je više puta ponavljao i tražio od građana da poštuju službenike policije, da ih ne vrijeđaju, ne napadaju pa čak i da se odmaknu od njihovih kordona. Na takvo ponašanje moralne, lljudske i političke gromade vi uzvraćate besprizornim lažima. Dostavljamo javnosti na uvid video zapis na kome se vide poruke mira koje izlaze iz usta Dragana Krapovića. Neka Evropa vidi ko ste vi, a ko smo mi. Mi ne pričamo prazne price, već govorimo jezikom argumenata i dokaza”, kazao je Bogdanović.

Krapović Dragan
“A vi? Vi ste pokazali spremnost da falsifikujete čak i ljekarske nalaze. Da dajete partijske dijagnoze, a medicinske prikrivate. Pokazali ste kako prebijate vezane ljude, napadate djecu. To su vasa djela zbog kojih treba da se stidite”, zsključeno je u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com