Nova većina u Budvi izabrala Divanović za predsjednika Opštine, a Ivanovićevu za predsjednicu SO - Volim Podgoricu

Nova većina u Budvi izabrala Divanović za predsjednika Opštine, a Ivanovićevu za predsjednicu SO

Poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Nikolu Divanovića, nova odbornička većina u Skupštini opštine (SO) Budva danas je izabrala za predsjednika Opštine Budva, javio je dopisnik Vijesti iz ovog grada.

Divanović je nakon sjednice SO Budva odbio da da izjavu.

Divanović je jednoglasno izabran za predsjednika Opštine, a Anđela Ivanović (Crnogorska) za predsjednicu SO Budva od strane 17 odbornika – 12 odbornika Demokratske partije socijalista (DPS), tri Crnogorske, jednog iz redova Socijaldemokrata (SD) i nezavisnog odbornika Stevana Džakovića.

Odluku ne priznaje koalicija koju čine Demokratski front (DF), Demokratska Crna Gora, Građanski pokret URA, Socijalistička narodna partija (SNP) i Socijaldemokratska partija (SDP).

Današnju sjednicu SO Budva obilježio je haos.

Divanović je bio u fotelji sekretara za gradsku infrastrukuturu i ambijent dok je gradom upravljao Lazar Rađenović, a potom i Srđa Popović.

Poslanik DPS-a je nerijetko kritikovan od strane opozicije zbog devastacije gradskih bedema, postavljanjem kontroverznog osvjetljenja koje je uradio Karim Rašid.

PROČITAJTE I OVO

SUZAVAC U ZGRADI OPŠTINE BUDVA Rađenović: Završili smo sa kumovskim i rodbinskim vezama (VIDEO)

I DANAS HAOS U BUDVI: Odbornici DF-a i SNP-a ušli na sjednicu, reagovalo privatno obezbjeđenje, izbačena novinarka (VIDEO)

DPS BUDVA: Niko nema propisanu samoizolaciju, opozicija laže

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com