RAZLOG NE ŽELITE DA ZNATE: Popio 10 piva, zaspao i završio na operacionom stolu - Volim Podgoricu

RAZLOG NE ŽELITE DA ZNATE: Popio 10 piva, zaspao i završio na operacionom stolu

Muškarac iz istočne Kine doživio je trostruko pucanje mokraćne bešike usljed zadržavanja mokraće punih 18 sati, saopštili su tamošnji doktori.

Kada je, nakon što su ga probudili bolovi u stomaku, završio u bolnici, ispostavilo se da mu je bešika pukla na čak tri mjesta!

Ljekari su, piše Dejli mejl, bili šokirani i zbog toga što se Hu do dolaska u bolnicu u kineskom gradu Zhejaingu još nije bio ni potpuno otrijeznio.

Četrdestogodišnji Hu je navodno čvrsto zaspao nakon što je popio više od 10 boca piva tokom večernjeg izlaska i, uz to, nijednom nije otišao u WC.

U nalazima piše kako se pacijent „zbog jakih bolova i napetih stomačnih mišića nije mogao ležati“.

Doktori su naveli kako je incident za njega mogao da završi fatalno, jer mu je dio tankoga crijeva ušao u bešiku, te da bi vjerovatno umro da nije odmah prebačen u bolnicu.

Hu se potpuno oporavio, piše Dejli mejl, ali nije poznato hoće li mu ostati trajne posljedice.

 

2 komentara

  1. I came across your blog after i did a search for winter hair cair tips at Yahoo. I wanted to say thank you for taking time to create this site and letting me post.

  2. Nice post. I discover something harder on different blogs everyday. It will always be stimulating to learn to read content from other writers and rehearse a little at their store. I’d would rather apply certain with all the content in my small blog regardless of whether you don’t mind. Natually I’ll supply you with a link on the web blog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com