DEMOKRATE: Haos u kancelarijama, privatno obezbjeđenje polomilo enterijer (VIDEO) - Volim Podgoricu

DEMOKRATE: Haos u kancelarijama, privatno obezbjeđenje polomilo enterijer (VIDEO)

Demokratska Crna Gora dostavila je video snimak na kome se vidi da je privatno obezbjeđenje, odnosno funkcioneri Demokratske partije socijalista (DPS) iz Kolašina polomili enterijer u gotovo svakoj kancelariji u zgradi Skupštine opštine (SO) Budva.

“Funkcioneri DPS iz Kolašina porazbijali komletan enterijer u zgradi Opštine Budva. Svaka kancelarija je demolirana, brave porazbijane, a namještaj porazbacan”, navode Demokrate.

Sedmoga dana od kako Opština Budva ne radi, gradonačelniku Budve Marku Careviću i predsjedniku Skupštine opštine Budva Krstu Radovićunije ni jutros dozvoljeno da uđu u zgradu Opštine Budva

Policijski kordon i jutros je ispred ulaza u zgradu, a privatno obezbjeđenje se nalazi u zgradi.

 

U zgradu opštine ne mogu ni građani koji imaju potreba da obave neki posao.

U petak je, bez prisustva, Carevića, Radovića i drugih odbornika iz redova Demokrata, DF-a i SNP-a i bez novinara, novoformirana većina, koju je obezbijedio raniji odbornik DF-a, Stevan Džaković, izabrala novo rukovodtvo Budve.

Za sada je, kako javlja dopisnik Vijesti iz ovog grada, u zgradu ušla samo jedna službenica, koja je prema tvrdnjama okupljenih, članica Demokratske partije socijalista (DPS).

U zgradu je ušla i Anđela Ivanović (Crnogorska) koju je u subotu odbornička većina predvođena Demokratskom partijom socijalista (DPS) imenovala za predsjednicu Skupštine opštine (SO) Budva.

Ona je u pratnji odbornice DPS Snežane Kuč zaustavljena na ulazu i legitimisana od strane privatnog obezbjeđenja.

Nikola Divanović (DPS), koga je nova većina imenovala za gradonačelnika Budve najavio je dolazak na posao.

Carević je ispred zgrade Opštine kazao da se radi o “sramnom postupanju”.

 

Opština punih sedam dana ne radi, zaposleni ne mogu na svoja radna mjesta, niti građani da ovjere dokemente ili završe neku obavezu u nadležnosti Građanskog biroa Opštine.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com