CRNOGORSKI GLUMAC PONOVO TATA: Na Dan nezavisnosti CG sam saznao da ću dobiti sina

Kada bi trebalo u jednu rečenicu sažeti sve novosti vezane za život Momčila Otaševića, rekli bismo – ponovo će postati tata i igraće u dvije nove serije.

Popularni glumac ispričao je da su on i njegova supruga i koleginica Jelena Perčin čekali da prođu ona famozna tri mjeseca pa da počnu da otkrivaju lijepe novosti. Doduše, ne bi oni ni sada mnogo pričali da trudnoća nije nešto vrlo očigledno, a kad je već tako, bolje se javno radovati, nego pustiti ljude da nagađaju.

“Kad sam zimus saznao da ću doći u Beograd na kastinge, Jelena je u šali pitala: “A kada ćemo još jedno dijete, dogodine? Nema veze, samo ti snimaj, imamo kad”. Sada raste stomak, raste Maša, a ja sam u Beogradu”, kaže Momčilo za Hello.

Jelena je nedavno izjavila da se  Momčilo iznenadio kada je saznao da stiže beba.

“I ja sam se iznenadio kad sam to pročitao. (smijeh) Nismo rekli “ajde da sada imamo dijete”, već smo slijedili logiku: “Da li je nama lijepo – jeste. Da li bismo voljeli da imamo još jedno – voljeli bismo”. Nismo se pazili, i to je to”.

Momčilo je dodao da beba stiže u decembru.

“Šalim se s drugovima da meni nije trebala korona da bih imao dijete. Prvog dana kad sam došao iz samovoljne izolacije, samo što sam ih izljubio, Jelena mi je rekla: “Idi kupi test za trudnoću, drugačije osjećam mirise.”. Test je bio pozitivan. Mislim da je to tada bio jedini pozitivan test kome bi se čovjek obradovao. Onda je u maju “nifty” test pokazao da ćemo dobiti sina. Igrom slučaja, to smo saznali baš na Dan nezavisnosti Crne Gore“, rekao je popularni glumac.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close