RAĐENOVIĆ O SITUACIJI U BUDVI: Strah od poraza im se toliko uvukao pod kožu - Volim Podgoricu

RAĐENOVIĆ O SITUACIJI U BUDVI: Strah od poraza im se toliko uvukao pod kožu

Član opštinskog odbora SNP Budva, Jovan Rađenović, saopštio je da u toku najveće pandemije  21 -og vijeka, koja je zadesila čitav svijet, Budvu zadesio i politički zemljotres.

“U ovom teškom trenutku kada je čitav svijet stao, mi pravimo i korak nazad. Grad koji  glavne prihode ostvaruje od turizma i koji živi za tih nekoliko mjeseci, sad je pod fizičkom policijskom opsadom kao i državnom ekonomskom blokadom”, kazao je Rađenović.

istakao je da kada se svijet ujedinjuje u borbi protiv korona virusa, mi se dodatno dijelimo.

“Umjesto da zajedno radimo na što boljoj promociji našeg grada, u jednoj od najgorih sezona u poslednje tri decenije, iz naše metropole turizma odlaze samo ružne fotografije. Predstojeća turistička sezona je i te kako izazovna i treba je dočekati što je moguće bolje, a turistima omogućiti da uživaju u čarima i ljepotama našeg grada. Međutim, ulice Budve su zamagljene i zadimljene zbog upotrebe suzavca.”, dodaje Jovan.

Kako je član SNP-a Budva kazao u saopštenju, legitimno izabranim predstavnicima vlasti u Budvi se ne dozvoljava da obavljaju redovne aktivnosti koje su u nadležnosti opštine, tako da se na taj način i građanima ne dozvoljava da spremni dočekaju početak turističke sezone.

“Ekonomska kriza, koja pogađa naš grad i našu državu, ne zanima one koji bi zarad interesa pojedinaca mijenjali izbornu volju građana Budve”, naveo je u saopštenju.

Dodao je da su isključivi krivci za ružne scene koje su zadesile Budvu u prethodnih sedam dana su oni koji nasilnim putem žele da smijene od strane naroda izabranu vlast, a jedini razlog za to je strah od rezultata predstojećih izbora. Strah od poraza im se toliko uvukao pod kožu da krše redom zakone naše države.

“Od straha od predstojećeg poraza, toliko su pogubljeni da u pomoć zovu one koji treba da budu servis građana, a ne njihov lični aparat prinude. Sistemu ličnih i pojedinačnih interesa tj. partokratiji došao je kraj, a razlog su nezadovoljni gradjani koji žele novi sistem vrijednosti u kom država štiti i pomaže sve svoje gradjane, a ne isključivo pojedince.”, zaključuje u saopštenju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com