ADVOKATI PODRŽALI KASALICU: Dalje zadržavanje bi moglo da joj ugrozi i život - Volim Podgoricu

ADVOKATI PODRŽALI KASALICU: Dalje zadržavanje bi moglo da joj ugrozi i život

Advokatska komora Crne Gore pružila je danas moralnu i profesionalnu podršku advokatici Makedonki Kasalici.

Iz AKCG napominju kako “ne želeći da utičemo na rad državnih organa, kako tužilaštva, tako i suda, AK ovim saopštenjem želi prije svega da pruži punu moralnu i profesionalnu podršku našoj koleginici Kasalica Makedonki, budući da smo ubijeđeni da će u redovnom sudskom postupku, ukoliko do njega i dođe, dokazati svoju nevinost.

Navode da je zdravlje njihove koleginice ozbiljno narušeno  te smatraju da bi njeno dalje zadržavanje ozbiljno dovelo u pitanje njeno zdravlje, pa čak i život.

Ubijeđeni su, navode, “da bi se u redovnom postupku, bez bilo kakvih represivnih mjera u odnosu na našu koleginicu, u potpunosti ispoštovale odredbe ZKP-a, odnosno navedeni postupak bi nesmetano mogao biti sproveden”.

Podsjećaju da je juče po nalogu Specijalnog tužilaštva, izvršen  pretres službenih prostorija – advokatske kancelarije Kasalica Makedonke, iz Podgorice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo pranje novca, te da je ona nakon toga lišena slobode.

1 komentar

  1. Sve je to inat što se izjašnjavao kao Srbi. Ono žgepce od ministra Boškovića može samo uzalud da puva Milu u zadnjici !!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com