DPS: SPC nastavila jeftinu političku kampanju - Volim Podgoricu

DPS: SPC nastavila jeftinu političku kampanju

Predizborne aktivnosti koje je zvanično započela vidovdanskim mitingom, Srpska pravoslavna crkva je nastavila današnjim saopštenjem. U maniru stranačkih organizacija, koje psihološko-populističkim frazama žele da pridobiju glasače, Crkva je konačno ogolila svoje političke namjere, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

“Licemjerno je da bilo kome drže lekcije o bilo čemu oni koji ne poštuju zakone države Crne Gore, koji su prepoznati po nezakonitom upisu imovine, neplaćanju poreza, po neprijavljenom boravku sveštenika, netransparentnom trošenju ogromnih priloga svojih vjernika, i poslovanju u zoni sive ekonomije. Čudi, dakle, kada se već bave socijalnim temama da predmet njihovog interesovanja nikad nisu bili crkveni velikodostojnici koji svojim raskošnim načinom života godinama skandalizuju javnost, i koje građani odavno nazivaju biznismenima, ili tajkunima u mantijama. O skaradnom ponašanju  pojedinaca među njima, i skandalima koji sablažnjuju ‘vjerni narod’, da i ne govorimo”, kazali su iz DPS-a.

“Srešćemo se konačno na političkom terenu 30. avgusta na kome ćete imati prilike da izmjerite svoju snagu, i da i vi shvatite zašto je DPS toliko godina na vlasti”, naglašavaju u ovoj partiji.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com