Korona ušla u Budućnost, svi igrači i treneri u karantinu od večeras - Volim Podgoricu

Korona ušla u Budućnost, svi igrači i treneri u karantinu od večeras

Svi igrači Budućnosti, uključujući i kompletan stručni štab, poslati su večeras u kućnu samoizolaciju. Razlog jasan: kovid-19, saznaje Arena.

Nezvanično, jedan fudbaler ,,plavih“ pozitivan je na korona virus, a to je automatski bio znak da se otkaže večerašnji trening, te da se ekipa momentalno pošalje u dvonedjeljni karantin.

Taktika za Zetu, sa kojom novi šampion treba da igra u nedjelju veče, priča o pobjedi ili razigravanju mladih pada u vodu. Budućnosti je sada cilj da spriječi širenje zaraze u sopstvenim redovima.

Saznajemo da su u klupski kamp na Starom aerodromu došli ljudi iz NKT-a i zabranili timu da izađe na teren. Nakon toga su se igrači i treneri, kao i sportski sektor, a prisutan je bio i gradonačelnik Podgorice, razišli i otišli svojim domovima.

Ovih dana očekuje se da svi oni budu testirani.

Budućnost nema sa kim da igra protiv Golubovčana, osim sa mlađim selekcijama, što u krajnjem dovodi u pitanje regularnost takmičanja.

Korona je ušla u Budućnost, a pitanje je da li je to jedini klub koji su suočava sa tim problemom. ,,Plavi su u prošlom kolu igrali protiv Petrovca – moguće da je neko i od fudbalera primorskom prvoligaša zaražen.

Još neki igrači iz drugih klubova prijavili su simptome korona virusa.

Jasno je već sada da su ozbiljne šanse da se prvenstvo prekine.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com