KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DIREKTORA “BEOGRADNJE”: Oštetio budžet za 16.555 eura - Volim Podgoricu

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DIREKTORA “BEOGRADNJE”: Oštetio budžet za 16.555 eura

Sektor kriminalističke policije je u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, podnio krivičnu prijavu protiv fizičkog i pravnog lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo utaja poreza i doprinosa, saopštili su iz Uprave policije.

Krivične prijave su podnijete protiv N.S. (41) iz Repubilke Srbije sa boravkom u Baru, kao osnivača i izvršnog direktora „Beogradnja“ d.o.o. Bar i protiv ovog pravnog lica.

N.S. je, sumnja se, ovo djelo počinio na način što, u ime navedenog pravnog lica a u namjeri da izbjegne plaćanje poreza i tako ostvari imovinsku korist, nadležnom poreskom organu nije prijavio zakonito stečeni prihod iz prometa proizvoda na osnovu Ugovora i Aneksa Ugovora o zajedničkoj gradnji između ovog pravnog lica i fizičkog lica iz Bara, čime je pričinio imovinsku korist za pravno lice i tako oštetio budžet Crne Gore u iznosu od 16.555 eura.

1 komentar

  1. It’s nearly impossible to find knowledgeable individuals within this topic, however you sound like you know what you are speaking about! Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com