Od 19. jula počinju letovi između Luksmeburga i Crne Gore - Volim Podgoricu

Od 19. jula počinju letovi između Luksmeburga i Crne Gore

Prvi let između Luksemburga i Tivta će startovati 19. jula i, za sad, putnici će se prevoziti jednom sedmično, saopštio je danas izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

„Veliko mi je zadovoljstvo da mogu da najavim otvaranje linije Luksemburg – Tivat, za koju smo se svesrdno zalagali i koja je plod saradnje sa nacionalnom aviokompanijom Luksemburga – Luxair-om.  Prvi let će startovati 19. jula i za sad će jednom sedmično prevoziti putnike.

Veliku zahvalnost dugujemo Kulturno-informativnom centru Crne Gore u Luksemburgu, čiju posvećenost ideji spajanja dvije zemlje direktnom avio linijom izuzetno cijenimo.

Vrijeme u kome živimo i poslujemo prepuno je teških trenutaka, a za avioindustriju ovo je sigurno najizazovniji period. Zato je uspjeh svih nas otvoranje linije za koju je godinama postojalo veliko interesovanje. Sigurni smo da je za našu dijasporu ovo velika vijest. Isto tako, raduje nas mogućnost da našim građanima ponudimo odlazak u samo srce Zapadne Evrope čiji su turisti takođe dobrodošli u Crnu Goru”. kazao je Orlandić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com