SNP OBJAVIO VIDEO: Anđela Ivanović na večeri s kriminalcima i obezbjeđenjem koje tuče Budvane - Volim Podgoricu

SNP OBJAVIO VIDEO: Anđela Ivanović na večeri s kriminalcima i obezbjeđenjem koje tuče Budvane

Sinoć su se na Svetom Stefanu nezakonito izabrana predsjednica SO Budva Anđela Ivanović i članovi organizovane kriminalne grupe našli na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas, koje je prebijalo odbornike i građane Budve proteklih dana i branilo im ulazak u zgradu Opštine, tvrde u budvanskom odboru Socijalističke narodne partije.

“U objektu, koji je svojina Petrosa Statisa, očigledno se slavio puč koji je ova grupacija izvršila u metropoli turizma i dogovarali su se dalji koraci kojim će se naš grad i njegovi žitelji još više uniziti i ojaditi. Međutim, uzalud je sve Anđeli Ivanović i njenim partnerima iz DPS-a i ostalih privezaka vlasti. Legalni i legitimni predstavnici građana će nastaviti svakog dana da dolaze na svoja radna mjesta i da se bore za interese građana koji su ih birali i kojima dugujemo da učinimo sve što je u našoj moći da se Budva vrati na stare staze slave”, kažu u saopštenju.

Uzalud su hapšenja, navode, procesuiranja, montirani sudski postupci i prebijanja.

“Luča slobode krenula je iz Budve i osvijetliće cijelu Crnu Goru, a 30. avgust biće upamćen kao dan kada je kriminalna vlast predvođena DPS-om konačno poslata na smetlište istorije”.

 

2 komentara

  1. Kome vi vrijedjate inteligenciju,….. od vas nema većih kriminalaca i izroda…!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com