DF: NKT egzotična grupa namještenika, Jevto šampion nonsensa - Volim Podgoricu

DF: NKT egzotična grupa namještenika, Jevto šampion nonsensa

Da će NKT postati bizarno tijelo i predmet ironije brojnih građana znalo se od starta a sastav reprezentacije NKT ukrasio je Jevto Eraković, direktor KCCG, koji se po medijima servilno zahvaljuje Đukanoviću, a nije ga sramota da prolazi pored ljekara, svjestan da svi znaju da on prima pet hiljada eura mjesečno, a oni po nekoliko stotina, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Rame uz rame s Erakovićem je i egzotični Boban dr Mugoša, koji prima “svega” tri hiljade eura mjesečno, a proslavio se time što je na mjestu direktora Instituta za javno zdravlje već pet, šest mandata. Zato je, sportskim rječnikom rečeno, “ušio” režimske sudije u Crnoj Gori, koje su iza njega sa “svega” tri mandata. Demokratski front je u obavezi zbog građana da Erakovića, Mugošu, Begića i ostale pita koliko su konkretno zaradili i u NKT-u, koliko su profitirali na narodnoj muci, jer bi se po tome reklo da im i nije baš mrsko da pandemija potraje”, navode iz DF-a.

Posebna priča je, kako dodaju, “jezički i svaki drugi scenski diletantizam i prenemaganje članova NKT pred kamerama dok građanima drže pridike do iznemoglosti, a onda se pandemija na velika vrata vratila u čuvenu: korona fri destinaciju”.

“Naravno, u NKT-u su u zavijenoj formi odmah optužili građane, uz neodređene poruke tipa: “Bili smo se previše opustili”.

“A ako se iko bio previše opustio, to je upravo NKT. Demokratski front zato poziva kompletan NKT da podnese ostavku zbog nultog učinka, jer smo se i posle sijaset izjava te egzotične grupe partijskih namještenika opet našli na samom početku.  Uz ovo, DF se nadao da će biseri i pokondirenost NKT-a ostati jedinstveni u izjavama druga Jevta, koji i dalje ponavlja istu pjesmu da je svaka “stigmatizacija suvišna” kažu i Fronta.

Iz ljekarske struke, navode, stiže i izjava dr Ranka Lazovića da je današnje stanje oko pandemije “daleko od dobrog”, čime je javno priznao da sve vrijeme imamo i – NKT daleko od dobrog.

“Lazović je građane informisao i da maske moraju nositi svugdje, “osim u snu”, a, da bi posredno poentirao i na zabrani litija, plasirao je i nesuvislu izjavu: “Zaboravite sahrane.”  Žorž Bufon, koji nije preminuo u prvom klasteru drugog talasa, jer je umro još 1788. (ne od korone), francuski naučnik i enciklopedista, poznat i po sentenci: „Stil je sam čovjek.“, sigurno bi nakon izjave Lazovića osjetio makar mučninu.  Izjava dr Lazovića da građani „zaborave sahrane“ govori o činjenici da bi pojedinci u vrhu ljekarske struke u Crnoj Gori mogli poraditi na vlastitoj edukaciji u javnom nastupu. Ne hajući za Bufona, Lazović je ukazao i na mogućnost da će možda sve biti zatvoreno – i da nas čeka otvaranje granica! Dakle, i po ovom se jasno vidi da se NKT u struci nizašta ne pita, jer samo sprovodi diktate režima, kojem je glavni cilj ometanje litija, a i želja da se nešto zaradi tokom pandemije. Lazović se proslavio i ocjenama da je Institut „zatrpan“ testiranjem“, da postoje i tzv. „hladni“ slučajevi, i da će dodatne krevete, kako reče: „pustiti u pogon“, navodi se u saopštenju.

Kažu kako je “teško primaći se šampionu nonsensa, Jevtu Erakoviću, koji samog sebe pušta u pogon na svaki pomen imena Đukanovića”. “U svakom slučaju, građani neće „zaboraviti na sahrane“, mada će poštovati mjere. Iako je NKT već odavno izgubio poštovanje građana, kao partijska filijala u začaranom krugu medicine i DPS-naloga uz kontroverzne medicinske savjete i partijske direktive – kažu iz DF-a i dodaju je ilustrativn je i da se među kandidatima za ovogodišnju Trinaestojulsku nagradu nalaze Institut za javno zdravlje Crne Gore, dr Ranko Lazović i dr Nermin Abdić. Pa je i skica za portret najvišeg državnog priznanja zaokružena.  A ako je neko u sumnji oko nastupa dr Lazovića, nek pogleda komentare građana nakon njegove izjave. Na portalima se izdvaja jedan vrlo ilustrativan: “Ljudi, zna li iko šta reče taj čoek?!” – zaključuju iz DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com