970x250

JOKIĆ: Raičević izmanipulisan, iznosi neistine o dojučerašnjim saradnicima

Današnje saopštenje Radoša Raičevića, po sopstvenom izboru i želji, bivšeg člana i odbornika Demokratske partije socijalista Berana, je vapaj izmanipulisanog čovjeka, kome situacija u kojoj se nalazi, ipak, ne daje za pravo da na ovaj način iznosi ocjene o partiji u koju se godinama “kleo“, isto kao što to radi sada sa Crkvom, kao i da na ovaj način govori o ljudima sa kojima je godinama uspješno sarađivao.

300x250

To je u saopštenju za javnost rekaoodbornik i predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Berane Branislav Jokić.

“Minimum korektnosti, koju zahtijevamo od gospodina Raičevića, je da se odupre ucjenama onih koji njime manipulišu, te da odustane od iznošenja neistina o našoj partiji i svojim dugogodišnjim stranačkim drugovima”, izjavio je Jokić.

Sa žaljenjem konstatuje “da je pristavši  da bude nečija marioneta, gospodin Raičević preko noći zaboravio da DPS baštini Crnu Goru bez diskriminacija, te status i napredovanje pojedinca nije uslovljeno političkom, nacionalnom, religijskom pripadnošću”.

“Nakon svega, opravdano sumnjamo da je ikada i vjerovao u građansku Crnu Goru, i principe naše partije, već da ih je zastupao iz nekih drugih razloga”, zaključuje Jokić.

 

(Jokić je reagovao na Raičevićevu izjavu kako su njegovu sestru Branku Raičević-Delević smijenili sa pozicije glavne medicinske sestre-tehničara u tamošnjoj bolnici, te da mu se na taj način DPS sveti što je nedavno vratio mandat stranci zbog podrške Mitropoliji crnogorsko-primorskoj.)

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close