KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: POGLEDAJTE SANJINU BAŠTU IZ SNOVA (FOTO) - Volim Podgoricu

KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: POGLEDAJTE SANJINU BAŠTU IZ SNOVA (FOTO)

Prvi nezavisni portal Glavnog grada “Volim Podgoricu” i Turistička organizacija Podgorice organizuju šesti po redu Konkurs za naljepše balkone i bašte u Podgorici, koji se zbog velikog interesovanja vrijednih baštovana održava i ove godine uprkos epidemiji korona virusa.

Kako bismo izašli u susret svim baštovanima koji žele da učestvuju na Konkursu, rok podnošenja prijava produžili smo do 15. jula.

Ovim Konkursom, kao i svake godine, želimo da ukažemo na neprocjenjiv značaj prirode i neophodnost brige za prostor u kome živimo, i da pritom odamo priznanje Podgoričanima koji svojim trudom oko balkona i bašti, šalju snažnu poruku – briga za druge počinje od brige u vlatitom domu i u vlastitom dvorištu.

Sanja Raković iz Zete oplemenila je izgled svog dvorišta biljkama različitih boja i veličina koje svojom ljepotom privlače pažnju prolaznika.

Fotografije bašte Sanje Raković, kojoj u održavanju i njegovanju biljaka pomažu i ćerkice,  možete pogledati u galeriji ispod.

Prijavite i vi svoj balkon ili baštu, i osvojite vrijedne nagrade!

Fotografije svog cvjetnog balkona ili bašte možete poslati ne email [email protected], kao i u inbox FB stranice portala “Volim Podgoricu”.

Više o Konkursu i propozicijama pogledajte na sledećem linku:

KONKURS ZA NALJEPŠE “KORONA” BALKONE I BAŠTE: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

2 komentara

  1. Prelijepo, ovo je veliki doprinos ljepoti Crne Gore i njenim vrijednostima!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com