DPS BUDVA: Carević i Radović obmanuli građane, simulirali otvaranje pasarele - Volim Podgoricu

DPS BUDVA: Carević i Radović obmanuli građane, simulirali otvaranje pasarele

Pasarela u Rafailovićima nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice, saopštili su iz budvanskog DPS-a. Navode da su bivši čelnici grada Marko Carević i Krsto Radović, prije nekoliko dana, simulirali otvaranje te pasarele.

“Na osnovu video i foto materijala postalo je jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići?! Očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve”, navode iz budvanskog DPS-a.

“Ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom”, dodaje se.

Ističu da ovakvi primjeri političke ispraznosti i potcenjivanja zdravog razuma građana Crne Gore nijesu usamljeni.

“Građanke i građani se iz dana u dan uvjeravaju u to da se politička ozbiljnost i rezultati rada ne stiču prevarama, obmanama, PR akcijama i tekstovima već ozbiljnim angažovanjima i odricanjima kakvima je DPS u prethodnim decenijama izgradila savremenu Crnu Goru, suverenu zemlju, članicu NATO i prvoga kandidata za članstvo u EU. Ozbiljnost i posvećenost napretku Crne Gore biće potvrđena novom pobjedom na predstojećim izborima”, zaključuju iz DPS Budva.

2 komentara

  1. Can you add a Blackberry template? This page is difficult to read otherwise for those of us browsing with cell phones. Otherwise, if you can put a RSS link up, that would be great also.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com