970x250

DPS BUDVA: Carević i Radović obmanuli građane, simulirali otvaranje pasarele

Pasarela u Rafailovićima nije spremna za upotrebu ni za pješake ni za lica sa invaliditetima, pokazuju najnoviji snimci te saobraćajnice, saopštili su iz budvanskog DPS-a. Navode da su bivši čelnici grada Marko Carević i Krsto Radović, prije nekoliko dana, simulirali otvaranje te pasarele.

300x250

“Na osnovu video i foto materijala postalo je jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da se jednom dijelu pasarele, zbog nezavršenih građevinskih radova, uopšte ne može prići?! Očigledno je da je koautorski Carević-Radović lament o bezbjednosti učesnika saobraćaja u Budvi, naročito lament o bezbjednosti osoba sa invaliditetima, puko političko licemjerstvo, bez imalo osjećaja za stvarne potrebe građanki i građana Budve”, navode iz budvanskog DPS-a.

“Ovom obmanom, bivša budvanska vlast lupila je šamar svim Budvankama i Budvanima, istovremeno poručujući građankama i građanima Crne Gore na šta bi ličila naša zemlja da kojim čudom Demokratski front i njegovi sateliti dođu u poziciju da upravljaju državom”, dodaje se.

Ističu da ovakvi primjeri političke ispraznosti i potcenjivanja zdravog razuma građana Crne Gore nijesu usamljeni.

“Građanke i građani se iz dana u dan uvjeravaju u to da se politička ozbiljnost i rezultati rada ne stiču prevarama, obmanama, PR akcijama i tekstovima već ozbiljnim angažovanjima i odricanjima kakvima je DPS u prethodnim decenijama izgradila savremenu Crnu Goru, suverenu zemlju, članicu NATO i prvoga kandidata za članstvo u EU. Ozbiljnost i posvećenost napretku Crne Gore biće potvrđena novom pobjedom na predstojećim izborima”, zaključuju iz DPS Budva.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close