KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Ovo je cvjetni raj bračno para Simonović (FOTO) - Volim Podgoricu

KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Ovo je cvjetni raj bračno para Simonović (FOTO)

Konkurs za najljepše bašte i balkone Podgorice održava se i ove godine na veliko oduševljenje podgoričkih baštovana.

Tradicionalno je Konkurs privlačio veliki broj naših sugrađana, ali ove godine je epidemija korona virusa još više podstakla vrijedne baštovane da se posvete svojim baštama i balkonima i vrijeme karantina iskoriste na najljepši mogući način.

Ovom manifestacijom, kao i svake godine,  želimo da ukažemo na neprocjenjiv značaj prirode i neophodnost brige za prostor u kome živimo, i da pritom odamo priznanje Podgoričanima koji svojim trudom oko balkona i bašti, šalju snažnu poruku – briga za druge počinje od brige u vlatitom domu i u vlastitom dvorištu.

Bračni par Lidija i Miško Simonović već dugo godina uživaju u baštenskim radovima u svojoj bašti u Ulici 8. marta, plodove njihovog rada i truda pogledajte u fotografijama ispod.

Prijavite i vi svoj balkon ili baštu, i osvojite vrijedne nagrade!

Fotografije svog cvjetnog balkona ili bašte možete poslati ne email [email protected], kao i u inbox FB stranice portala “Volim Podgoricu”.

Više o Konkursu i propozicijama pogledajte na sledećem linku:

KONKURS ZA NALJEPŠE “KORONA” BALKONE I BAŠTE: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

 

2 komentara

  1. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com