SJEKLOĆA: Policija me “edukovala” da ne rušim Crnu Goru i ne idem na litije

Budvanin Nikola Sjekloća, sportista, nedavno je u Budvi uhapšen bez osnova, i da je danima od policijskih struktura „edukovan“ da ne smije rušiti Crnu Goru niti učestvovati u protestima i litijama. Objasnio je da su ga članovi raznih struktura policije upozoravali danima da ne učestvuje u bilo kakvim aktivnostima protiv države, piše Dan.

“Naravno, da ne učestvujem u bilo kakvim aktivnostima protiv države, jer volim i poštujem Crnu Goru. Mislim da se s ovim što radim kroz moj politički angažman u Demokratskoj Crnoj Gori mnogo više trudim da Crna Gora bude srećnije i bolje mjesto za život”, kazao je Sjekloća.

U vezi s njegovim hapšenjem u Budvi 24. juna objasnio je da je učestvovao od početka demonstracija protiv nasilne i koruptivne smjene vlasti u tom gradu.

“Tog dana sam prošao pakao, a snimak mog hapšenja o tome dovoljno govori. Nije mi žao, i kad sagledam stvari i kako vrijeme prolazi, vidim da sam bio u pravu i da ću i dalje nastaviti da se žrtvujem i da pokušavam da se izborim da Budva ne padne u ruke poltrona i lopova. Sa cijelom svojom porodicom išao sam na litije u Budvi. I u svom ovom žalosnom stanju u Crnoj Gori, puno mi je srce kad vidim da je na litijama, kojima prisustvujem, 95 odsto Budvana uz Crkvu i da su složni u namjeri da je brane”, priča Sjekloća.

Dodao je da ga često pojedini mediji predstavljaju kao bezbjednosno interesantno lice, a da nikad ne navode da je proslavljeni sportista da je osvajao brojne medalje, na evropskom i svjetskom nivou, da je proglašavan za sportistu godine u Crnoj Gori…

“Ja sam uzoran roditelj, otac četvoro djece, i volio bih da moja djeca žive u boljoj i srećnijoj i nepodijeljenoj Crnoj Gori”, poručio je Sjekloća.

loading...
Tagovi

Slične Objave

2 komentara

  1. Kad gospodine Sjekloca dodate i nedvosmisleno potvrdite i NEZAVISNOJ CRNOJ GORI da ste vjerni i vi i vasa partija ja cu biti prvi koji cu ve glasat..dotada nekoga drugoga,na zalost ..jer preca mi je drzava nego oce li njom vladati lopovi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close