VUJOVIĆ: U trenutku kada je budžet Opštine pod velikim znakom pitanja, Borilović zapošljava svoj partijski kadar - Volim Podgoricu

VUJOVIĆ: U trenutku kada je budžet Opštine pod velikim znakom pitanja, Borilović zapošljava svoj partijski kadar

Odbornik Demokratskog fornta (DF) u Skupštini opštine (SO) Budva Đorđije Vujović je kazao da “samozvana predsjednica SO Budva, izvjesna Anđela Borilović besramno zavarava crnogorsku javnost izjavom da nije smjenila sekretara SO Budva i ni jednom riječju ne spominje da je zaposlila Đorđa Kovačevića, partijskog kadra satelit privjeska partije DPS”.

Anđela Ivanović, koju je odbornička većina imenovala za predsjednicu SO, demantovala je navode Vujovića o smjeni Marije Kusovac.

“Đorđe Kovačević obavlja poslove sekretara i jedini je saradnik u skupštinskoj službi samozvane predsjednice. U trenutku kada je budžet Opštine pod velikim znakom pitanja uslijed posljedica izazvanih epidemijom virusa korona, Borilović pored sekretara SO Budva koji je u stalnom radnom odnosu – zapošljava svoj partijski kadar čime je u potpunosti ogoljeno njihovo lažno predstavljanje kao političara koji žele depolitizaciju institucija, te u skladu sa tim bolje da pogleda sebe u ogledalo i vidi kome raste nos”, kazao je Vujović.

On je dodao da je od privatnog obezbjeđenja u petak saznao da je izvjesni Kovačević zadužen za poslove sekretara, te da je angažovan od Ivanovićeve.

“Da je izvjesni Kovačević zadužen za poslove sekretara, saznao sam u petak od privatnog obezbjeđenja angažovanog od strane nove, uzurpatorske većine koje me uputilo na njega. Privatno obezbjeđenje ovih dana očigledno je jedino nadležno za davanje informacija u Opštini, što potvrđuje ono što svi vide : da je nova većina uzurpatorska i da nema hrabrosti da se suoči sa građanima. A pošto gospođa Borilović voli bajke, preporučujemo joj citat iz Snježane i 7 patuljaka: ”Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši na svijetu?” . Ne sumnjamo da će se prepoznati u ovim riječima”, rekao je Vujović.

1 komentar

  1. hello there and thanks in your info – I have definitely picked up something new from right here. I did on the other hand expertise some technical points using this site, as I experienced to reload the website a lot of times previous to I may get it to load properly. I had been puzzling over in case your web host is OK? No longer that I’m complaining, but slow loading instances times will often impact your placement in google and can injury your quality score if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m including this RSS to my email and could look out for a lot extra of your respective exciting content. Ensure that you replace this again very soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com