970x250

“BORBA ZA OSLOBAĐANJE CRNE GORE” Poslije šest sati završen sastanak opozicije, sjutra nastavak

Sastanka opozicionih partija u vezi predstojećih izbora,  završen je nakon skoro šest sati, ali  niko od učesnika nije želi da daje izjave za medije.

300x250

“Na današnjem sastanku parlamentarna opozicija se saglasila da je njena dužnost, bez obzira na sve razlike, opstrukcije i loše izborne uslove, da se bori za interes građana i pobjedu koja će dovesti do oslobađanja Crne Gore. Na sastanku su razmatrani svi modeli koji treba da dovedu do tog cilja. Parlamentarna opozicija je saglasna da su vrhovni prioriteti uspostavljanje vladavine prava, čišćenje države od kriminala i korupcije i ekonomski oporavak.Otvorena su sva pitanja koja su bitna za izborni proces a razgovori će biti nastavljeni sjutra”, naovdi se u saopštenju.

Sastanka je organizovan na inicijativu Građanskog pokreta URA, a prisustvovali su Slaven Radunović (Nova srpska demokratija), Maja Vukićević (Demokratska narodna partija), Krsto Radović i Dragan Krapović (Demokrate) i Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić iz Socijalističke narodne partije, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore, Zoran Mikić i Miloš Konatar iz Građanskog pokreta URA i poslanik Demosa Neđeljko Rudović.

Socijaldemokratska partija nije pozvana na sastanak.

Domaćin sastanka je potpredsjednik GP URA Miloš Konatar.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

2 komentara

  1. Договорите се куми вас богом. СВЕ ПО СТРАНИ САМО ДА ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА СКЛОНИМО ОВЕ ЏУКЕЛЕ, овај лоповски режим!!!!!!

  2. Jeli risto bio,kapetan momčadi.Možete se skupljat do mile volje,negatori Crne Gore i Crnogoraca će proć kao 45.Da je vječna Crna Gora !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close