BOŠKOVIĆ: Pod plaštom ikona se pokušava sprovesti scenario iz 2016., ali građani su to prozreli - Volim Podgoricu

BOŠKOVIĆ: Pod plaštom ikona se pokušava sprovesti scenario iz 2016., ali građani su to prozreli

Ovo što se dešava u Crnoj Gori i način na koji način se Crna Gora želi pokoriti beogradskom i moskovskom režimu je perfidna igra sakrivena ispod skuta Srpske pravoslavne crkve.

Ovo je danas izjavio Predrag Bošković, crnogorski ministar odbrane u Skupštini replicirajući poslaniku Demokratskog fronta Jovanu Vučuroviću.

Vučurović je rekao da se nekome žuri da se Zakon o vojno-obavještajnim i bezbjednosnim poslovima što prije izglasa kako bi se formirala još jedna udbaška struktura bliska DPS-u i “prilepak ANB-a u susret značajnim događajima koji slijede u Crnoj Gori”.

Vučurović je rekao da se građani sprdaju i sa “takozvanom vojnom službom bezbjednosti”.

“Ta služba služi za uhljebljenje određenih bliskih rođaka ljudi iz vrha režima. U poslednje vrijeme uhode ljude, svoje kolege, koji idu na litije, liturgije koji su zajedno sa svojim narodom”, kazao je Vučurović.

“Svi pokušaji u prethodnom periodu su od 2006. naovamo sa istom matricom, sa malo drugačijom logistikom, korištenjem drugih proksija u Crnoj Gori, prije svega političkih partija, pokazali kao nedovoljni, jadni i osuđeni na poraz”, kazao je Bošković.

“Da bi se opravdala toliko uložena sredstva u disciplinovanje Crne Gore da slijepo slijedi naloge sa drugih adresa, onda je u ovom periodu igra zaigrana sa drugim proksijima u Crnoj Gori, koji pod plaštom ikona i svetaca, a manje-više svi smo vjerujući ljudi, pokušava taj isti scenario koji se ponavlja od 2016. da sada sprovede na jedan drugačiji način. Siguran sam da su građani to već prethodnih mjeseci to dobro prozreli”, kazao je Bošković.

Zakon o vojno-obavještajnim i bezbjednosnim poslovima u odnosu na dosadašnje propise, predviđa uvođenje ovlašćenja za utvrđivanje identiteta, pozivanje osoba na razgovor i otkrivanje i dokumentovanje krivičnih djela, kad se kao njihovi učinioci pojavljuju zaposleni u Ministarstvu odbrane i lica u službi u Vojsci.

Bošković je kazao da je cilj da na jedinstven način uredi oblast vojno obavještajnih i bezbjednosnih poslova kako bi se otklonile sve mogućnosti za eventulano prekoračenje ovlašćenja, obezbijedila kontrola, unutrašnja i insitucionalna, od Vlade, Savjeta za bezbjednost i odbranu i Skupštine u skladu sa Zakonom o parlamentanom nadzoru bezbjednosti i odbrane.

 

1 komentar

  1. Thanks for making me to gain new suggestions about computers. I also have belief that certain of the best ways to help keep your mobile computer in primary condition is by using a hard plastic material case, as well as shell, that matches over the top of one’s computer. Most of these protective gear tend to be model unique since they are made to fit perfectly in the natural covering. You can buy them directly from owner, or via third party sources if they are available for your notebook computer, however its not all laptop can have a spend on the market. Once more, thanks for your guidelines.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com