PODGORIČANI I KOTORANI DILOVALI HEROIN: Policija pretresla stanove i pronašla drogu i vage - Volim Podgoricu

PODGORIČANI I KOTORANI DILOVALI HEROIN: Policija pretresla stanove i pronašla drogu i vage

Zbog ulične prodaje opojne droge heroina na području Podgorice a u okviru policijske akcije Miligram osam lica procesuirano.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga odgovaraće M.M. (32), D.Đ. (42), A.S. (33), N.B. (36) svi iz Podgorice, V.M. (31) i Lj.R. (36) iz Kotora, a za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija odgovaraće R.K. (35) iz Nikšića.
Protiv N.R. (31) iz Podgorice podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaj iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga.
Pripadnici policije su, po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, a u okviru višemjesečne akcije “MIligram”, izvršili pretrese stanova i drugih prostorija koje koriste M.M. (32) i D.Đ. (42) iz Podgorice.
Policija je pronašla i oduzela oko 20 grama opojne droge heroin, dvije vage za precizno mjerenje, startni pištolj.
M.M. i D.Đ. su lišeni slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kriivčno djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Tokom sprovođenja akcije „Miligram“ ostvareno je šest zaplijena i ukupno je zaplijenjeno 737 grama heroina, manje količine kokaina i marihuane, pištolj, startni pištolj i tri vage za precizno mjerenje.
Podnijeto je sedam krivičnih prijava protiv sedam lica za šest krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i jedno djelo neovlašćena držanje oružja i eksplozivnih materija kao i jedna prekršajna prijava protiv jednog lica kao i jedan prekršajna prijava.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com