970x250

DOBIO KAZNU ZATVORA 15 DANA: U akciji “Alkohol” uhapšena tri vozača u pijanom stanju

Barska policija je na magistralnom putu Bar – Petrovac kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (53) sa Kosova, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,16 g/kg.

300x250

“M.M. je uhapšen i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom u trajanju od četiri mjeseca, te i tri kaznena boda”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, policija je u Baru, tokom izvođenja akcije “Alkohol“ uhapsila i E.R. (51) koji je upravljao motociklom, a kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 g/kg.

Takođe, uhapšen je i V.M. (41) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,62 g/kg.

Barska policija je iz saobraćaja isključila i još dva vozača za koja je alkotestiranjem utvrđeno da su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,5 do 1,00 g/kg.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close