970x250

MEDOJEVIĆ: Nijedan od lidera DF-a neće biti na listi, ako je to uslov za ujedninjenje opozicije

Lideri Demokratskog fronta spremni su da ispune uslov koji je predložio predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, da ne budu na zajedničkoj izbornoj listi opozicije, saopštio je danas poslanik DF-a, Nebojša Medojević.

300x250

Bečić kazao da je spreman da ne bude na jedinstvenoj poslaničkoj listi opozicije, ako su na isto spremni svi ostali opozicioni lideri, kao i svi oni koji imaju tri i više poslaničkih mandata.

“Ovdje su ljudi koji su bili spremni glavu da daju za ovu državu, za ovaj narod, za promjene. Govorim u svoje ime, Andrije Mandića i Milana Kneževića. Ako je to uslov da se konačno sastavi ta jedinstvena lista i da povedemo narod u oslobođenje, da uradimo to što narod od nas očekuje, odmah obećanje -nijedan od nas neće biti na izbornoj listi. Nema nikakvih problema, samo što prije da završavamo i da idemo u kampanju da pobijedimo ovaj režim”, rekao je Medojević u Skupštini.

Poslanik DF-a je rekao i da su spremni da idu i korak dalje.

“Da predlože da nijedan poslanik koji je bio u ovom sazivu Parlamenta ne bude na listi”, kazao je Medojević.

“Opozicija mora da se ujedini ako već režim promoviše svađe i dijeli ovaj narod. Podijelili su oca i sina, raskidaju se kumstva, prijateljstva. Jedino što interesuje (Mila) Đukanovića je očuvanje njegove vlasti…”, kazao je Medojević.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close