ZA ULAZAK U SJEVERNU MAKEDONIJU: Građani Crne Gore moraju dostaviti PCR test - Volim Podgoricu

ZA ULAZAK U SJEVERNU MAKEDONIJU: Građani Crne Gore moraju dostaviti PCR test

Komisija za zarazne bolesti odlučila je da Vladi Sjeverne Makedonije predloži da građani Crne Gore, Srbije, BiH i Kosova od danas pri ulasku u zemlju moraju obavezno da dostave PCR test ne stariji od 72 sata., javlja Beta.

To je na svom Fejsbuk profilu objavio ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče, a prema njegovim riječima, preporuku je Komisija donijela na jučerašnjem sastanku nakon razgledanja aktuelnog epidemiološkog stanja u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i na Kosovu i u skladu sa informacijam dobijenim od medicinskih vlasti tih zemalja.

“Ovu preporuku Komisija za zarazne bolesti će podnijeti Vladi na odlučivanje”, napisao je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije.

2 komentara

  1. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

  2. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com