NIKOLIĆ O SASTANCIMA OPOZICIJE: Skup osuđen na neuspjeh - Volim Podgoricu

NIKOLIĆ O SASTANCIMA OPOZICIJE: Skup osuđen na neuspjeh

Neuspjehom sastanaka koji su se održavali u prethodna dva dana, a čija tema je bio pokušaj okupljanja na jednoj listi, opozicija je još jednom pokazala svoju slabost i snagu sujeta njenih lidera.

To je danas ocijenio portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

Kako je rekao, od samog početka bilo je jasno da je taj skup osuđen na neuspjeh i da se radi o simulaciji saradnje između zavađenih političkih subjekata, koji su se sastali samo zato što je SPC to od njih tražila.

Prema njegovim riječima, “kakav nivo povjerenja vlada među opozicijom, najbolje govori činjenica da lideri stranaka priznaju da ne mogu zajedno ni na jednu listu”.

“Kao što su priznali i da su svjesni kakav im je rejting kod građana kada su izrazili spremnost da im se sklone sa očiju do završetka izbora, ne bi li im drugi donijeli pobjedu, a oni nakon toga preuzeli čelne pozicije”, naveo je Nikolić.

Privid međusobne saradnje, uprkos svemu, rekao je, nije trajao dugo jer je već sinoć jedan od učesnika sastanka Slaven Radunović napao Aleksu Bečića da je namjerno opstruirao jedinstvenu listu. Time je, kaže portparol DPS, vjerovatno ponovo pokrenuo lavinu međusobnih uvreda i napada na društvenim mrežama i medijima.

Kako je kazao, “jedina činjenica vrijedna pažnje u svemu što se dešavalo ovih dana jeste okolnost da je opozicija još jednom demantovala sebe potvrdom da od bojkota nema ništa te da će kao što smo i najavljivali svi uredno izaći na izbore”.

“Sva ostala priča predstavlja pripremu alibija za izvjestan izborni poraz koji čeka opoziciju i na ovim izborima”, zaključio je Nikolić.

2 komentara

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com